Villkor

Priser
Ett traditionellt Popogram innebär att vi skriver en ny text till en gammal originallåt. Vi spelar in sång och musik och producerar en CD med ett personligt omslag. Priset för detta är 1295 kr, inklusive moms och porto. Vill ni istället för att betala i förskott direkt till oss, lösa ut paketet mot postförskott tillkommer postens avgifter för det, vilket just nu är ca 100 kr.

Har du något annat önskemål, t ex om du vill skriva en egen text till en bekant låt och bara vill att vi spelar in och producerar CD eller om du vill du ha, inte bara en specialskriven text, utan även en helt ny melodi, så fixar vi även det. Hör av dig till oss så diskuterar vi saken.

Betalning
Du betalar ditt Popogram först när du godkänt vår text. Betalning görs via bankgiro eller Swish.
Popogram kan även levereras mot postförskott, då tillkommer 100 kr för Postens avgifter. För icke uthämtade försändelser debiteras 100%.

Leveranstid
Ett Popogram levereras i normala fall inom 2 veckor. Har ni önskemål om snabbare leverans så brukar det kunna ordna sig.
Ni anger önskat leveransdatum i samband med er beställning.

Kompabilitet:
Popogram levereras på en CD som kan användas på alla spelare som fixar att spela brända CD-skivor, d v s i stort sett alla. Känner ni er osäkra? Kontakta oss så skickar vi er en prov-CD. Vill ni hellre eller också ha ert Popogram levererat som en MP3-fil via mail så går det också fint.

Reklamation:
Alla inspelningar är specialbeställda, vilket gör att vi inte kan erbjuda någon returrätt på beställda Popogram.
Vi kontrollerar samtliga Popogram innan leverans, men om det mot all förmodan skulle vara något fel på CD-skivan vid ankomst (vilket ännu aldrig inträffat), så hör av er så löser vi det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>